Bulevardin Kulma – Briefly in English

Bulevardin Kulma is a prime real estate complex in the best business location in Helsinki at the addresses Bulevardi 2-4-6 and Erottajankatu 4. The property has been modernised to the highest standard, offering versatile spaces that create the perfect premises for business operations and customer meetings, as well as for corporate entertainment and brand building. And what is best – you can get straight to the front door by public transport or car.

Available premises

The following premises are available immediately or will become available in the near future:

Premises

Situated in a prime location in the heart of Helsinki, Bulevardin Kulma offers versatile office and retail space that can be easily and flexibly tailored to your company’s needs. We rent spaces ranging from 100 to 600 m² at the addresses Bulevardi 2-4 and 6 and Erottajankatu 4

All the facilities have been finely renovated in accordance with principles of sustainable development and feature all the services required to create a modern and high-standard working environment.

Contact us

  Bulevardi 6

  Kiinteistössä on noin 100 – 600 m² toimistotiloja. Liiketiloissa koko vaihtelee 150 – 200 m² välillä.

  Vapaat toimitilat, Bulevardi 6

  Krs Pinta-ala Kuvaus Tiedostot

  Toimisto, 4. krs

  241 m2

  Toimitila sijaitsee 4. kerroksessa, johon saavutaan upeasta, suojellusta jugend-portaikosta tai suoraan toimitilan omaan sisäeteiseen hissillä. Toimitila käsittää 9 erillistä valoisaa huonetilaa, toimistokeittiön ja laadukkaat sosiaalitilat. Tilassa on jäähdytetty koneellinen ilmastointi ja Cat 6a-tasoiset IT-valmiudet. Kaikissa huoneissa on parkettilattiat.

  Kiinteistössä on vuokrattavissa neuvottelutiloja kaikilla Hotelli Klaus K:n palveluilla. Kevyen liikenteen suosijoille kiinteistöön on rakennettu erilliset suihku- ja sosiaalitilat. Huoneisto ja koko kiinteistö on saneerattu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen ja se antaa vuokralaiselle hyvät lähtökohdat toteuttaa ympäristöämme säästävää ja kestävää kehitystä tukevaa yrityskulttuuria.

  Kohdetiedot (pdf) Pohjapiirustus
  Kerrospohja

  Toimisto, 5. krs

  194 m2

  Toimitila sijaitsee 5. kerroksessa, johon saavutaan hissillä pääsisäänkäynnin kautta. Toimitila käsittää 10 valoisaa huonetilaa ja avaran aulatilan sekä toimistokeittiön ja laadukkaat sosiaalitilat. Toimitilan ikkunat avaavat upean näkymän Bulevardille ja keskuspuistoon. Tilassa on jäähdytetty koneellinen ilmastointi ja Cat 6a-tasoiset IT-valmiudet. Kaikissa tiloissa on parkettilattiat. Toimisto on luontevasti yhdistettävissä toimitilaan C23, jossa on 9 huonetta ja hissi suoraan toimitiloihin.

  Kiinteistössä on vuokrattavissa neuvottelukeskus kaikilla Hotelli Klaus K:n palveluilla. Kevyen liikenteen suosijoille kiinteistöön on rakennettu erilliset suihku- ja sosiaalitilat. Huoneisto ja koko kiinteistö on saneerattu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen ja se antaa vuokralaiselle hyvät lähtökohdat toteuttaa ympäristöämme säästävää ja kestävää kehitystä tukevaa yrityskulttuuria.

  Tila vapautuu 30.9.2023

  Kohdetiedot (pdf) Pohjapiirustus
  Kerrospohja